KÖPTRYGGHET

Öppet köp

Hos oss får du köptrygghet med ett lågt pris. Du har rätt att ångra ditt köp, reklamera produkter som är felaktiga och du får också garantier med ditt köp. Vi erbjuder 1 års garanti på delar av vårt sortiment.

Reklamation

Vill du reklamera en produkt du köpt hos oss vänder du dig till din butik. Vi godkänner produkter som visar tydliga produktionsfel eller med fel som inte är vållat av hantering eller slitage. För reklamationen behöver vi ett kvitto eller att du kan hänvisa till ett kontoutdrag för ditt köp.

Returrätt

30 dagars öppet köp (ej på underkläder av hygienskäl, lösgodis, metervaror) Varan ska ej vara använd, i originalförpackning och med kvitto. Vid reklamation så tillämpas konsumentköplagen.

GDPR

På MM värnar vi om din personliga integritet. Ditt förtroende är viktigt för oss och därför eftersträvar vi alltid en hög nivå av skydd för din personliga integritet (exempelvis säljer vi inte dina personuppgifter till andra företag). Vi har tagit fram en informationstext där vi förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information” Klicka på länken för att ta del av hela informationen.